SÄVARCAMP

Publicerad

Vi samarbetar med PRO Sävar

Sävarcamp samlar unga som äldre och visar att det går att umgås och utmana varandra oavsett hur gamla man är.

PRO Sävar har funnits med på samtliga Sävarcamp med aktiviteten boule sedan starten 2013 och statistiken bland barnen visar att aktiviteten är uppskattad bland deltagarna. Vi har även några av ledarna genom åren som tycker det varit fantastiskt roligt att spela boule med PRO och deltagarna.

På grund av det rådande läget i världen gällande COVID-19 så förstår vi att PRO Sävar inte kan delta på årets Sävarcamp då det är riskfyllt för många av dem. Men för att kunna upprätthålla vårt samarbete och aktiviteten på lägret så har vi ordnat så att en ur projektgruppen har fått upplärning av PRO i hur man spelar boule för att sedan kunna hålla i aktiviteten under årets Sävarcamp.

Bouleupplärningen från PRO var väldigt tydlig och lärorik medan det samtidigt var roligt. Jag är också tacksam för att PRO kunde vara med och bidra till Sävarcamp trots årets omständigheter!

Wilma Nylander, Event- & Säkerhetsansvarig

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*