SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #1 – Sävarcamp 2021

Hejsan!

Detta mejl har skickats ut till de som har ett eller flera barn anmälda till årets Sävarcamp. Vi som arbetar med Sävarcamp och planerar lägret är i full gång med förberedelserna och tänkte ge lite information till er föräldrar.

Dagarna och tiderna för Sävarcamp är satta för i år. Lägret håller på mellan 22-24/6 och 28-30/6. Vi kommer att hålla på från klockan 09.00 till 15:00 varje dag och kommer både börja och avsluta dagarna på Skogsvallen vid Sävar IK klubbstuga på konstgräsplanerna. (Aspvägen 30, 91831 Sävar)

COVID-19 situationen som i nuläget sker stoppar oss inte från att planera och genomföra Sävarcamp men den gör att saker ser annorlunda ut i år. Vi ber er som föräldrar att hålla era barn hemma ifall dom visar symtom eller är sjuka, eller om någon i er familj är sjuk eller visar symtom. Mer information om hur vi hanterar COVID-19 kan ni läsa om på vår hemsida, där vi även uppdaterar löpande. www.savarcamp.se/corona

Vi kommer att skicka ett till mejl med mer information och mer detaljerad information i början av juni. Om ni har några frågor besök gärna vår hemsida där ni kan hitta svar på de vanligaste frågorna angående lägret www.savarcamp.se/#faq. Det går också bra att mejla till oss på vår e-postadress info@savarcamp.se.

Vi önskar er en fortsatt trevlig helg! 😊

Med vänliga hälsningar,

Elias Viklund & Tilda Nyström
Projektledare Sävarcamp 2021

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*