SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2021

HEJ! 

Sävarcamp närmar sig med stormsteg, på tisdag drar vi igång! 

Vi har genom hela planeringsarbetet jobbat för att ha ett så säkert läger som möjligt. Vi uppmanar alla att följa de restriktioner som folkhälsomyndigheten har, samt de rekommendationer vi tog upp i föregående lägerbrev.  


INCHECKNING 

Vi gör vårt bästa för att hålla alla barngrupper separerade för att undvika smittspridning. På tisdag klockan 09:00 börjar lägret, vi har gjort upp en plan för hur incheckningen ska se ut för att minska folksamlingar. 

Incheckningen sker på Skogsvallen, utanför Sävar IKs klubbstuga.  

Om ni kommer med bil så vill vi tydliggöra att ni inte ska parkera utan endast lämna av ert barn. För barn som kommer med cykel så har vi gjort en cykelparkering där de kan lämna sina cyklar.  

Därefter ska barnen följa de markeringar som kommer sitta uppe på området för att stå i kö. Som ni kan se på kartan vi bifogat så finns det olika incheckningsstationer beroende på åldersgrupp. Det kommer att vara tydligt på plats vilken station ert barn ska till. De skickas sedan till ett av de tre områdena, där de blir indelade i sina grupper. Alla kommande lägerdagar ska barnen samlas på området och i gruppen de blev tilldelade.  

Om ni skulle vilja följa ert barn genom incheckningen så går det bra, nämn det då till oss då ni kommer så löser vi det.  

Klicka på bilden för att göra den större

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*