SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #1 – Sävarcamp 2022

Sävarcamp 2022 närmar sig med stormsteg!

Detta mejl har skickats ut till de föräldrar som har ett eller flera barn anmälda till årets Sävarcamp. Vi som jobbar med årets läger vill nå ut till er med mer information, så därför kontaktar vi er nu.

Dagarna för årets läger är 21-23 och 27-29 juni. Tiderna för årets läger är 09.00 till 15.00 och som vanligt bjuds det på lunch och fika under dagen. Vi arbetar fortfarande för att lösa matsituationen, mer information kommer i lägerbrev #2. Vi samlas på Skogsvallen (Aspvägen 31, Sävar) vid Sävar IK klubbstuga på konstgräsplanerna första dagen, alla andra dagar samlas vi i Sävar kyrka (Forsells väg 16, Sävar). Upphämtningar i slutet av dagen sker alltid på Skogsvallen klockan 15.00.

Vi bevakar fortfarande COVID-19 och kommer följa folkhälsomyndighetens eventuella rekommendationer. Mer information om hur vi hanterar COVID-19 kan ni läsa om på vår hemsida savarcamp.se/corona/.

Närmre lägret kommer vi nå ut till er igen med mer detaljerad information som ni ska ta del av. Om ni har några frågor eller funderingar kan ni gärna kika på vår hemsida där ni hittar svar på de flesta frågor savarcamp.se/anmalan/#fragor eller kontakta oss via mejl på info@savarcamp.se.

Vi vill önska er en fortsatt trevlig dag och en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,
Tilda Nyström, Malte Bränström & Elias Viklund
Projektledare på Sävarcamp 2022

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*