SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #2 – Sävarcamp 2022

Sävarcamp 2022 är snart här och detta mejl går ut till dig som har ett eller flera barn anmälda till årets läger. Den 21 juni kör vi igång och vi som planerar lägret ser verkligen fram emot det.  

Vi har gått ut med ett mejl tidigare och ett tredje mejl kommer skickas ut strax innan Sävarcamp börjar. Informationen i detta mejl är delvis från Lägerbrev #1 men vi har också nyheter att informera om. 

Som vi redan informerat är dagarna för årets läger 21-23 och 27-29 juni. Tiderna för årets läger är 09.00 till 15.00 och under första lägerdagen (21 juni) samlas vi på Skogsvallen (Aspvägen 31, Sävar) vid Sävar IK klubbstuga på konstgräsplanerna. Alla andra dagar samlas vi i Sävar kyrka (Forsells väg 16, Sävar). Upphämtningar i slutet av dagen sker alltid på Skogsvallen klockan 15.00. Den sista lägerdagen (29 juni) kommer lägret avslutas 14:00 men mellan 14-15 kommer ett vattenkrig hålla på uppe på Skogsvallen som är frivilligt för samtliga barn att vara med på. På kvällen den 29 juni mellan klockan 18:30-21:00 anordnar Sävarcamp en festival också. Festivalen håller till på Skogsvallen och är öppen för allmänheten. Det kommer finnas mat, fiskedamm, livemusik och fler aktiviteter för både barn men också föräldrar. 

När det gäller mat för årets Sävarcamp kommer vi att äta lunch samtliga dagar uppe på Skogsvallen mellan 12-13. Vi är glada över att informera att Svenska kyrkan – Sävar-Holmöns församling kommer under de första två dagarna av lägret förse Sävarcamp med lunch. Vi vet inte exakt vad den kommer bestå av ännu men kommer meddela detta i Lägerbrev #3 . Resterande luncher av lägret kommer vi erbjuda pastasallad från ICA Sävar. Förutom lunch kommer samtliga deltagare på Sävarcamp få en smörgås på förmiddagen och en frukt på eftermiddagen.  

Under första dagen kommer alla deltagare få sina Sävarcamp tröjor och de deltagare som är födda 2012 kommer få ryggsäckar, även de som köpt en ryggsäck kommer få sina ryggsäckar. Samtliga deltagare kommer också få en vattenflaska att använda under hela lägret. Alla deltagare kommer att få en matkåsa och en spork första dagen för att äta lunch med under hela lägret. Vi ber att ni försöker se till att era barn har med sig dessa till Sävarcamp. Ifall ni har kvar matkåsor och sporks från tidigare år får ni gärna skicka dem med era barn.  

 Det som ditt barn behöver ha med sig på tisdagen och under resten av lägret är:  

  • Cykel
  • Cykelhjälm 
  • Oömmakläder efter väder (alla kommer få en deltagartröja första dagen som barnen ska ha på sig samtliga dagar under lägret) 
  • Sävarcamp ryggsäck (vilket alla barn som är födda 2012 får samt de som köpt till ryggsäck)
  • Matkåsa och spork ifall ni har kvar från tidigare år.  

Då det gäller grupper så har samtliga deltagare blivit uppdelade i 12 grupper på cirka 10 barn i varje grupp. Vi har gjort vårat bästa för att se till att alla deltagare hamnar med någon de önskat dock är det inget vi kan garantera. 

Vi bevakar fortfarande COVID-19 och kommer följa Folkhälsomyndighetens rekommendationer. Mer information om hur vi hanterar COVID-19 kan ni läsa om på vår hemsida savarcamp.se/corona. Men i nuläget ser det ut som att vi kommer kunna utföra Sävarcamp som innan pandemin.  

Om ni har några frågor eller funderingar kan ni gärna kika på vår hemsida där ni hittar svar på de flesta frågor savarcamp.se/anmalan/#fragor eller kontakta oss via mejl på info@savarcamp.se.  

Vi vill önska er en fortsatt trevlig dag och en trevlig helg!  

Med vänliga hälsningar,  
Tilda Nyström, Malte Bränström & Elias Viklund 
Projektledare på Sävarcamp 2022 

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*