SÄVARCAMP

Publicerad

Sävarcamp ansluter till Ankracet 2023!

I år samarbetar Sävarcamp med Sävar IK och kommer delta i ankracet den 27 maj med våra egna blåa ankor! 

Ni kan köpa en anka (lott) utanför ICA Sävar på lördag (13 maj) mellan kl. 09.00-19.00 och kostar 60 kr styck. Pengarna går direkt till barnens läger! Var med och stöd Sävarcamp genom att köpa en blå anka! 

Lottning kommer ske den 27 maj i Krypedalen och de första ankorna kommer släppas kl. 16.00. Ankracet är en lottning med en rolig twist! När man köper en lott så finns lottens nummer på en badanka som sen kommer släppas i ån under uppsikt och då startar racet! Första ankan i mål vinner såklart första pris på 8 000 kr, det finns även ett pris för andra och tredje plats på 3 000 kr samt 1 000 kr. Alla som kommer 4:e-36:e vinner ett ICA presentkort, Sävar á 350 kr!  

Utöver lottningen kommer det vara allsång för barnen med godisregn kl 16.45. Sävar IK kommer sälja hamburgare och även ha fiskedamm! Barnen kommer också kunna ha roligt och kan vara med på lekar och ansiktsmålning med Sävarcamp och SIK gymnastik kommer hålla i hopprep! Hoppas vi ses! 

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.