SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #1 – Sävarcamp 2023

Detta mejl skickas ut till de föräldrar som har ett eller flera barn anmälda till Sävarcamp 2023. Vi som jobbar med årets läger vill nå ut till er med information i god tid, så därför kontaktar vi er nu.

Dagarna för årets läger är 20-22 och 26-28 juni. Tiderna för årets läger är 09.00 till 15.00 alla dagar utom första dagen, då avslutningen är kl. 15.15. Som vanligt bjuds det på lunch och fika under dagen. Vi jobbar på att lösa matsituationen, mer information om det kommer i Lägerbrev #2.

Vi samlas på Skogsvallen (Aspvägen 31, Sävar) vid Sävar IKs klubbstuga på konstgräsplanerna första dagen, alla andra dagar samlas vi i Sävar kyrka (Forsells väg 16, Sävar). Upphämtningar i slutet av dagen sker alltid på Skogsvallen klockan 15.00, utom som sagt första dagen 20 juni, då det är kl. 15.15, också då på Skogsvallen.

Närmare lägrets början kommer vi höra av oss till er igen med mer detaljerad information som ni ska ta del av. Har ni frågor eller funderingar kika gärna in på vår hemsida där ni hittar svar på de flesta frågor: savarcamp.se/anmalan/#fragor ,eller kontakta oss via mejl på info@savarcamp.se.

Vi vill önska er en fortsatt trevlig dag och en trevlig helg!

Med vänliga hälsningar,
Jonas von Pawel-Rammingen, Malte Bränström & David Mörling
Projektledare på Sävarcamp 2023

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*