SÄVARCAMP

Logotyp

Logotypens beståndsdelar

Sävarcamps logotyp består av en blå sköld med en svart ram och texten Sävarcamp. Logotypen innehåller en innebandyklubba och en trollstav som korsar varandra.

Logotypens proportioner, färger och typsnitt får inte ändras gamla logotyper får inte användas. Original logotypen får användas på alla bakgrundfärger.

Däremot rekommenderas att vid blå bakgrund att man använder den negativa logotypen, speciellt när det gäller trycksaker.

Logotyp med effekter ska endast användas på digitala medier så som på hemsida eller i filmer.

Original
Negativ
Bild
Effekt
Animerad

Skriven logotyp

Ibland kan det vara så att vår logotyp är svår att använda tillsammans med andra logotyper. Därför har vi tagit fram en skriven logotyp som man kan använda sig av. I denna logotyp står Sävarcamp skrivet i versaler med typsnittet URW-DIN Bold, det finns även en variant som är animerad.
Original
Svart
Negativ
Animerad

Logotyp Sävarcamp play

Till vår YouTube-kanal som går under namnet ”Sävarcamp play” så har vi en speciell logotyp. Denna logotyp får endast användas i sammanhang där YouTube-kanalen nämns. Logotypen finns i nedanstående variationer.

Original play
Mörk bakgrund
Animerad

Logotyp andra projekt

Vissa andra delar inom Sävarcamp har sina egna logotyper likt Sävarcamp play. Dessa är dels Sävarcamp festival samt Sävarcamp utbildning. Logotyperna finns i nedanstående varianter.

Original festival
Mörk bakgrund
Animerad
Original utbildning
mörk bakgrund
Animerad

Ej tillåtna logotyper

Logotypen ska användas på rätt sätt. Nedan visas ett antal olika sätt logotypen inte får användas på. Om du är osäker så ta kontakt med oss längst ner på sidan.

Fel färg
fel dimensioner
Beskärd logotyp
Saknar komponenter
Gammal logotyp
Gammal logotyp

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Missa
inte!

Kvällen den 26/6 2024 så är det Sävarcamp festival mellan klockan 18.00-20.30!