SÄVARCAMP

HÄR NEDAN HITTAR DU INFORMATION OM SÄVARCAMP 2024

Snabbinfo

Lägerdatum

18-20 juni & 24-26 juni 2024

Åldrar

Deltagare födda 2011-2014 får delta

Kostnad

Betala efter förmåga från 600–2.500 kr för en lägerplats

Anmälan

Öppen för deltagare mellan 1-15 april

Möjliggörare 2024

Möjliggörare 2024

Silversponsor

SILVERSPONSOR

Bronssponsor

Bronssponsor

BRONSSPONSOR

Mjölksponsor

Bidragsgivare

Om anmälan

Årets läger kommer äga rum mellan 18-20 juni och 24-26 juni 2024. Man anmäler sig till alla sex dagar.

Anmälan kommer att öppna den 1 april 2024 och hålla öppet fram till och med den 15 april. Efter att anmälan stängt så kan du kontakta oss via mejl om du har frågor om din anmälan eller annat.

Betala efter förmåga

Till Sävarcamp har du möjlighet att betala efter förmåga. Det innebär att du kan betala enligt en glidande skala, från 600 kr upp till 2.500 kr för en lägerplats. Den reella kostnaden för en lägerplats på Sävarcamp är 2.500 kr men tack vare bidragsgivare kan vi erbjuda detta.

Ansök om friplats

Har du en livssituation som gör att du inte kan betala så är du välkommen att ansöka om friplats här intill.

Ansökan är öppen samtidigt som anmälan, öppnar 1 april och stänger 15 april.

Frågor & svar

Vi har svarat på dom mest frekventa frågorna som blir skickade till oss. Hittar du ändå inte svaret på just din fråga så kan du kontakta oss längre ner på sidan.

Årets läger kommer ske mellan 18 och 26 juni 2024. Lägerdagarna blir 18-20 juni och fortsätter sedan 24-26 juni. Sävarcamp är ett dagläger och lägret pågår mellan klockan 09.00-15.00 varje lägerdag. Anmälan är öppen 1-15 april.

Till Sävarcamp får barn som går ut årskurs 3 till och med de som går ut årskurs 6 delta. Till lägret 2024 får barn som är födda mellan 2011-2014 delta.

På första dagen av Sävarcamp så får deltagaren tröja och ryggsäck (OBS! endast de som deltar för första gången och de som beställt i anmälan, övriga behöver ta med sig en egen ryggsäck).

Eftersom vi kommer cykla runt till olika platser i Sävar så behövs såklart en cykel och då behövs det självklart även en cykelhjälm.

Tips på andra bra grejer att ta med kan vara vattenflaska, keps eller solglasögon för soliga dagar. Tänk även på att ta med regnkläder för dagar då det kan bli regn.

Har ni ingen cykel så kan ni skriva det under övrigt i anmälan så ska vi försöka ordna fram så ditt barn kan använda en cykel och cykelhjälm under lägret.

Sävarcamp är ett 6-dagars läger. När man anmäler sig till Sävarcamp så anmäler man sig till hela lägret.

Lägret är uppdelat på två veckor. Först tre dagar innan midsommar och sedan fortsätter lägret tre dagar efter midsommar.

Till Sävarcamp har du möjlighet att betala efter förmåga. Det innebär att du kan betala enligt en glidande skala, från 600 kr upp till 2500 kr för en lägerplats.

Den reella kostnaden för en lägerplats på Sävarcamp är 2500 kr men tack vare bidragsgivare kan vi erbjuda detta.

Om man har en livssituation som gör att man inte har råd att betala deltagaravgiften så kan man ansöka om en friplats, om den beviljas får man delta utan kostnad.

Sävarcamp delar ut gratis ryggsäckar till de som deltar för första gången på lägret.

Övriga deltagare har sedan tidigare år redan en Sävarcamp ryggsäck. Om man inte har det eller om den gått sönder finns möjlighet för deltagare som varit med tidigare att köpa en ny Sävarcamp ryggsäck i anmälningsformuläret.

Om du efter att du skickat in anmälan kommer till en ”Tack-sida” så har din anmälan skickats in.

Du kan kontakta info@savarcamp.se om du önskar få en bekräftelse, då skickar vi en kopia på er bekräftelse på anmälan.

Pressmeddelanden

Senaste nytt från Sävarcamp

Här intill hittar du våra senaste pressmeddelanden. Vi går ut med roliga händelser, viktig information och övrig lägerinformation. Lägerinformation skickas även via mejl till de som anmält sig till lägret.

Lägerbrev

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2024

Hejsan! Imorgon startar andra halva av lägret! Här kommer lite information och påminnelser inför kommande vecka. Först av allt ser vädret ut att bli väldigt soligt och varmt. Så skicka gärna med era barn en extra vattenflaska och en keps eller hatt. En roligt sak som kommer ske är att

Läs mer »
Pressmeddelanden

Festivalen närmar sig!

🎉 Sävarcamp Festival närmar sig! 🎉 Onsdagen den 26 juni mellan kl. 18.00-20.30 är det dags för årets roligaste händelse på Sävar Idrottsplats! Vi har mängder med aktiviteter för hela familjen, inklusive hoppborg, fiskedamm, karaoke, landskamp och mycket mer! 🎈🎤🏅 Ta med vänner och familj för en kväll fylld med

Läs mer »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Missa
inte!

Kvällen den 26/6 2024 så är det Sävarcamp festival mellan klockan 18.00-20.30!