SÄVARCAMP

SOMMARENS ROLIGASTE SOMMARJOBB!

Vad skulle du helst vilja välja? Att klippa gräs, sköta om parker eller vara med på ett fantastiskt roligt läger tillsammans med ett gäng barn? Häng med på Sävarcamp!

Arbetsdatum och tider

Som ledare så arbetar du från den 14-28 juni med ledighet på helger och midsommarafton. Arbetstiden varierar men under lägerdagarna brukar tiderna vara 08.00-16.00.

Född 2007? Ansök hos Umeå kommun!

Platser lottas

Tyvärr kan kommunen inte garantera att du får det sommarjobb du vill ha. Söker fler till vissa arbeten än det finns platser, så fördelas platserna genom lottning.

Inget byte

Sökande som har fått sommarjobb har ibland frågor och önskemål om att byta arbetsplats eller arbetsperiod. Det går tyvärr inte, främst av admini­strativa skäl. Det är också vanligt att många står i kö för att jobba.

Lön 2024

Lönen är 62 kronor per timme inklusive semesterersättning.

Ansökan

Ansökan görs på Umeå kommuns hemsida under ansökningsperioden 11 mars till den 1 april 2024.

Vad säger tidigare ledare?

"Mitt bästa Sävarcamp-minne är sista dagen då alla fick glass och barnen blev jätteglada"
Ebba
Tidigare ledare
"Det man gör på Sävarcamp är att man får jobba med barn och sen även hänga med kompisar på sommaren"
Tilda
Tidigare projektledare
"På Sävarcamp så träffar du nya kompisar och provar nya aktiviteter"
Lucas
Tidigare ledare
"Mitt bästa Sävarcamp-minne var när vi fick lära känna barnen och ha kul med dem. På Sävarcamp får man lära sig nya saker och prova på nya roliga grejer."
Alice
Tidigare ledare

I filmen nedan berättar tidigare ledare om deras upplevelser på Sävarcamp. Se även fler ledarfilmer i vår spellista på Sävarcamp play, vår Youtube-kanal.

Spela videoklipp

Ledar-utbildning

Genom åren har Sävarcamp tagit fram en ledarutbildning som är anpassad för Sävarcamp men som även ger en grund i att vara ledare. Utbildningen pågår ungefär i 12 timmar och innehåller både teoretiska och praktiska moment.

Lekmetodik

Under utbildningen så får man öva både teoretiskt men även praktiskt med att leka och leda lekar för alla åldrar.

Ledarrollen

Du får chans att reflektera själv men även i helgrupp med diskussion kring rollen som ledare.

Konflikthantering

Vi går igenom vilka konflikter som kan uppstå under ett läger och hur man kan hantera dessa på bästa sätt.

Krishantering

Under utbildningen får du lära dig hur du tar hand om enklare sår som kan uppstå på lägret, men även hur vi hanterar olika krissituationer.

Motivation

Genom att praktiskt öva på coachande samtal med varandra så tror vi att når ett sundare samtalsklimat och kan motivera varandra och deltagarna.

Feedback

Att ge och ta emot feedback är vitalt för att arbeta som ledare och därav kommer man genom övningar få öva både på att ge samt ta emot feedback.

Pressmeddelanden

Senaste nytt från Sävarcamp

Här intill hittar du våra senaste pressmeddelanden. Vi går ut med roliga händelser, viktig information och övrig lägerinformation. Lägerinformation skickas även via mejl till de som anmält sig till lägret.

Nyhet

Datum för Sävarcamp 2024

Tidigare i veckan har styrgruppen för Sävarcamp haft ett möte där man tog det officiella beslutet att det blir ett Sävarcamp 2024. Här kommer de

Läs mer »

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*