SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2024

Hejsan! Imorgon startar andra halva av lägret! Här kommer lite information och påminnelser inför kommande vecka.

Först av allt ser vädret ut att bli väldigt soligt och varmt. Så skicka gärna med era barn en extra vattenflaska och en keps eller hatt.

En roligt sak som kommer ske är att barn samt ledare från Lifezone, från Sydafrika, kommer besöka oss. Barn och ledare från lifezone kommer spridas ut i grupperna 7-10.

Sista aktiviteten på lägret är det årliga vattenkriget! Det är såklart frivilligt, om man vill får man ta med sig vattenpistoler eller dylikt. Barnen kan komma att åka hem tidigare då vi inte har avslutning vid 15.00. Ledare kommer finnas på plats till klockan 15.00 då lägret “officiellt” slutar.

Schemat för alla grupper finns på våran hemsida https://savarcamp.se/arets-lager/schema/.


Vi vill även påminna om Sävarcamp festival! Årets festival kommer äga rum vid klubbstugan (Aspvägen 30). Festivalen kommer börja klockan 18.00 och håller på fram till 20.30. Vi kommer sälja hamburgare, det kommer även finnas fiskedamm, dragkamp, karaoketävling, ansiktsmålning, discgolf, innebandymatch och fotbollsmatch med Lifezone. Hemsidan är nu uppdaterad med information på https://savarcamp.se/festival

Om ni har några funderingar så är det bara att mejla våran infomejl info@savarcamp.se

Med vänliga hälsningar,
Projektledarna på Sävarcamp 2024

Indra Jonsson

Jonas von Pawel-Rammingen

Malte Bränström

Fler
nyheter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Missa
inte!

Kvällen den 26/6 2024 så är det Sävarcamp festival mellan klockan 18.00-20.30!