SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #2 – Sävarcamp 2024

Hejsan! Imorgon kör vi igång! Här kommer lite påminnelser och ny information.

Vi tänkte påminna om information inför lägrets start imorgon, samt lite mer information som kan vara bra att veta. Tisdag den 18/6 börjar lägret. Vi kommer börja den dagen med en inchekning klockan 09.00 vid klubbstugan i Sävar. Adressen är Aspvägen 30.  

Resterande dagar kommer vi börja klockan 9.00 på Sävar kyrka. 

Under alla dagar kommer vi avsluta på klubbstugan klockan 15.00. Vi kommer inte släppa någon deltagare tidigare då det kan stressa andra grupper som kan behöva tiden att diskutera dagen. 

Kom ihåg att deltagarna ska ha med sig kläder för väder, då det ser ut att det kan komma regn. Vi kommer vara ute även om det regnar. I år har vi även återupptagit vårt samarbete med Lifezone! Det här samarbetet innebär att på andra halvan av lägret kommer deltagare samt ledare från Lifezone.

Vi kommer inte ge ut något schema till deltagarna i år, schemat för alla grupper finns på våran hemsida. https://savarcamp.se/arets-lager/schema/


Vi vill även informera om Sävarcamp festivalen! Årets festival kommer äga rum vid klubbstugan (Aspvägen 30). Festivalen kommer börja klockan 18.00 och håller på fram till 21.00. Vi kommer sälja hamburgare, det kommer även finnas fiskedamm, dragkamp, karaoketävling, ansiktsmålning, discgolf, innebandymatch och fotbollsmatch med Lifezone. https://savarcamp.se/festival

Återigen en påminnelse för lägrets datum
Första delen av lägret: 18-20/6
Andra delen av lägret: 24-26/6

Om ni har några funderingar så är det bara att mejla våran infomejl info@savarcamp.se

Med vänliga hälsningar,
Projektledarna på Sävarcamp 2024

Indra Jonsson

Jonas von Pawel-Rammingen

Malte Bränström

Fler
nyheter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Missa
inte!

Kvällen den 26/6 2024 så är det Sävarcamp festival mellan klockan 18.00-20.30!