SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #1 – Sävarcamp 2024

Hejsan! Nu är det bara en vecka kvar innan Sävarcamp 2024 börjar!

Vi har lite information inför lägret. Tisdag den 18/6 börjar lägret. Vi kommer börja den dagen med en incheckning klockan 09.00 vid Sävar IKs klubbstuga, adressen är Aspvägen 30. Vid incheckningen kommer barnen få veta vilken grupp som de är med i och under första dagen fokuserar vi på att man ska lära känna varandra i gruppen.

Resterande dagar kommer vi börja klockan 09.00 på Sävar kyrka. 

Under alla dagar kommer vi avsluta på klubbstugan klockan 15.00. Vi kommer inte släppa någon deltagare tidigare då det kan stressa andra grupper som kan behöva tiden att diskutera dagen.

Under lägret så kommer deltagarna få mat så det är inget man behöver packa med. För de deltagare som är med första gången och de som har beställt en ryggsäck behöver man inte ta med en egen ryggsäck. Alla deltagare kommer få en vattenflaska samt matkåsa och en spork.

Deltagarna kommer inte få en påse att ha matkåsan och sporken i, så det är något att ta med själv, då det inte finns tid för disk under lägret. Den diskade matkåsan och sporken förutsätter vi diskas hemma och tas med till kommande dag.

För en påminnelse för lägrets datum.
Första delen av lägret: 18-20/6 
Andra delen av lägret: 24-26/6 

Om ni har några funderingar så är det bara att mejla våran e-postadress info@savarcamp.se.

Med vänliga hälsningar, 
Projektledarna på Sävarcamp 2024

Indra Jonsson

Jonas von Pawel-Rammingen

Malte Bränström

Fler
nyheter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.