SÄVARCAMP

Publicerad

Band sökes!

Vi söker band som vill spela på Sävarcamp festival den 26 juni 2024!

Är ditt band redo att sätta tonen för en fantastisk kväll på Sävarcamp? Vi letar efter energiska och talangfulla band som vill uppträda inför en livlig publik på vårt sommarläger. Festivalen är en höjdpunkt för våra deltagare och en fantastisk möjlighet för er att nå ut till en bred och entusiastisk publik.

Festivalen kommer att hållas från 18.00 till 21.30, och vi behöver er hjälp för att göra kvällen oförglömlig. Kom ihåg att det kommer att finnas många barn på festivalen. Ni kommer att få spela er egen musik, men tänk på att låtarna bör vara lämpliga för en yngre publik. Vi vill att alla våra besökare, stora som små, ska få en minnesvärd och glädjefylld upplevelse.

Som deltagande band får ni middag i form av hamburgare eller ett vegetariskt alternativ, samt en dryck. Det är vårt sätt att tacka er för att ni hjälper till att göra Sävarcamp festival 2024 till en fantastisk kväll för alla.

Om ni är intresserade av att spela på vår festival eller om ni har några frågor, tveka inte att höra av er. Skicka ett mejl till Edvard på edvard@savarcamp.se så återkommer vi till er med mer information.

Vi ser fram emot att höra från er och hoppas att ni vill vara med och skapa magi på Sävarcamp festival 2024!

Läs mer om Sävarcamp festival här

Fler
nyheter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.