SÄVARCAMP

VI BEHÖVER ER HJÄLP MED ATT MÖJLIGGÖRA SÄVARCAMP!

För att kunna bygga vidare och vara långsiktiga i vår satsning på unga ledare behöver vi ekonomiskt stöd. Rent krasst så behöver vi så mycket pengar som möjligt.

Hur kan du möjliggöra?

Det finns tre sätt att möjliggöra Sävarcamp. Både företag, organisationer och privatpersoner kan hjälpa till.

Sponsor

På Sävarcamp har vi fyra olika sponsornivåer. Läs mer här nedan om de olika nivåerna och vad de innehåller.

Produkter

Till lägret behöver vi olika sortets produkter för att göra lägret till det bästa. Exempel på tidigare produkter är vattenflaskor och isglass.

Gåva

Du som privatperson kan skänka en ekonomisk gåva för att möjliggöra Sävarcamp. Kontakta oss för hur du går tillväga. Det går att ge en anonym gåva.

Bli sponsor!

Huvudsponsor

20 000 kr
 • Logotyp på alla sidor på hemsidan
 • Logotyp på tröjan, storleksordning 1
 • Flera tack-inlägg på sociala media
 • Logotyp och länk i våra mejlutskick
 • Logotyp på trycksak specifikt för året
 • Vi ställer ut strandflaggor eller andra trycksaker från ert företag under lägret
 • Finns endast en plats

Guldsponsor

10 000 kr
 • Logotyp på utvalda sidor på hemsidan
 • Logotyp på tröjan, storleksordning 2
 • Eget tack-inlägg på sociala media

Silversponsor

5 000 kr
 • Logotyp på utvalda sidor på hemsidan
 • Logotyp på tröjan, storleksordning 3
 • Samlat tack-inlägg på sociala media

Bronssponsor

2 000 kr
 • Logotyp på utvalda sidor på hemsidan
 • Logotyp på tröjan, storleksordning 4
 • Samlat tack-inlägg på sociala media

Möjliggörare 2024

Möjliggörare 2024

Silversponsor

SILVERSPONSOR

Bronssponsor

Bronssponsor

BRONSSPONSOR

Mjölksponsor

Bidragsgivare

Stötta vårt arbete

"Från allra första början har Sävarcamp haft en klar vision: att vara en plats där möjligheter att växa ska finnas. Kärnan i denna vision börjar alltid i mötet mellan människor. Därför har ungt ledarskap, ungdomsinflytande, samverkan med närsamhället, internationalisering alltid funnits med i visionen av vårt läger. Även om Sävarcamp är ett roligt läger för alla deltagande barn, är jag särskilt stolt över de unga ledare som genomgår en fantastisk personlig utveckling och kanske till och med får sina första jobb tack vare sin erfarenhet på lägret. På så sätt ser jag Sävarcamp som en plattform för att forma framtidens ledare. Genom att få ansvar växer man!"
Per Höglund
Strygrupp
"Sävarcamp är en fantastisk möjlighet för alla. Det är inte bara ett roligt läger för barn utan en möjlighet att få vara ledare och upptäcka något nytt om sig själv. Jag är den jag är idag till stor del på grund av Sävarcamp. Lägret är en rolig utmaning och möjlighet för en själv att växa och utvecklas som ledare och person. Sävarcamp är dock främst en möjlighet att ha roligt!"
Elias Viklund
Styrgrupp

Var med och möjliggör idag!

Låter det intressant? Kontakta oss här nedan så ser vi till att ni kan möjliggöra årets läger på det sätt som ni känner att ni kan hjälpa till på.

Pressmeddelanden

Senaste nytt från Sävarcamp

Här intill hittar du våra senaste pressmeddelanden. Vi går ut med roliga händelser, viktig information och övrig lägerinformation. Lägerinformation skickas även via mejl till de som anmält sig till lägret.

Lägerbrev

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2024

Hejsan! Imorgon startar andra halva av lägret! Här kommer lite information och påminnelser inför kommande vecka. Först av allt ser vädret ut att bli väldigt soligt och varmt. Så skicka gärna med era barn en extra vattenflaska och en keps eller hatt. En roligt sak som kommer ske är att

Läs mer »
Pressmeddelanden

Festivalen närmar sig!

🎉 Sävarcamp Festival närmar sig! 🎉 Onsdagen den 26 juni mellan kl. 18.00-20.30 är det dags för årets roligaste händelse på Sävar Idrottsplats! Vi har mängder med aktiviteter för hela familjen, inklusive hoppborg, fiskedamm, karaoke, landskamp och mycket mer! 🎈🎤🏅 Ta med vänner och familj för en kväll fylld med

Läs mer »

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

Missa
inte!

Kvällen den 26/6 2024 så är det Sävarcamp festival mellan klockan 18.00-20.30!