SÄVARCAMP

Publicerad

Vi intar Ankracet även detta år

Ankracet 2024, ett årligt spektakel som lockar både unga och gamla, är tillbaka och laddat med spänning och gemenskap. För att stödja barn- och ungdomsidrotten i Sävar IK och Sävarcamp. Sävarcamp kommer sälja anklotter att äga rum utanför ICA Sävar den 10 och 19 maj, mellan kl. 09.00–17.00. Enkelt uttryckt, varje anka representerar ett viktigt bidrag till föreningslivet i Sävar.

Ankracet 2024, som arrangeras av Sävar IK i samarbete med Sävar-Holmöns församling, EFS Sävar, Sävaråkyrkan och ICA Supermarket Sävar, är planerat att äga rum den 25 maj i den natursköna Krypedalen. Evenemanget kommer att vara fullspäckat med underhållning och aktiviteter för hela familjen.

Schema för Ankracet 2024:

  • 16.00: Första ankrorna släpps och spänningen byggs upp.
  • 16.45: Allsång för barnen med ett läckert godisregn.
  • 17.45: Finalen av Ankracet – en spännande tävling som inte får missas!
  • Samtidigt: Möjligheten att njuta av smaskiga hamburgare och delta i fiskedammen. Lekar arrangeras av Sävarcamp för att underhålla de små. Vår fantastiska konferencier och allsångs-anka, Emanuel Forslund från Sävar-Holmöns församling, kommer att hålla stämningen på topp!

För att delta och stödja detta fantastiska ändamål kan du köpa en ankracelott för endast 60 kr. Varje lott är inte bara en chans att vinna, utan även ett sätt att bidra till välgörenhet och gemenskap i Sävar. Dessutom, om du köper en anka från Sävarcamp, kommer du att tävla som en blå anka istället för den vanligt gula, vilket ger en extra dimension till spänningen!

Besök Sävar IKs hemsida www.savarik.se för mer information om lottförsäljningen och för att hålla dig uppdaterad om de senaste nyheterna om Ankracet 2024. Tillsammans kan vi bidra och skapa minnen för livet!

Om Sävar IK: Sävar IK är en viktig del av det lokala samhället och strävar efter att främja idrott och gemenskap bland barn och ungdomar. Genom evenemang som Ankracet 2024 kan vi fortsätta att stödja och utveckla vår lokala idrott och samtidigt skapa positiva upplevelser för alla deltagare.

Om Sävarcamp: Sävarcamp är en organisation som arbetar för att erbjuda meningsfulla och minnesvärda upplevelser för barn och ungdomar i Sävar och dess omgivningar. Genom att delta i Ankracet 2024 och köpa en anka från Sävarcamp, hjälper du till att möjliggöra fortsatta aktiviteter och program för våra unga.

Fler
nyheter

This website uses cookies. By continuing to use this site, you accept our use of cookies. 

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.