SÄVARCAMP

Publicerad

Nu är det dags att söka sommarjobb

I måndags öppnade ansökan hos Umeå kommun för alla födda 2004 och som bor inom kommunen att söka sommarjobb. Vi söker många unga ledare till årets Sävarcamp och hoppas att just du kommer söka. Du hittar mycket mer information om ferieprao på Umeå kommuns hemsida. Du hittar mer information om hur det är att jobba på Sävarcamp på sidan ”Bli ledare”.

Vill du veta mer om just sommarjobbet på Sävarcamp?

Sävarcamp bjuder in till en inspirationskväll för alla födda 2004 inom kommunen den 25 mars klockan 19.00. På grund av den pågående Coronapandemin kommer kvällen att livesändas på vår Facebook-sida samt vår YouTube-kanal. Där får du den informationen du känner att du saknar. Det finns även möjlighet att skriva kommentarer som kommer besvaras under livesändningen. Du hittar mer information om inspirationskvällen i vårt Facebook-event.

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*