SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2023

Hejsan! Sävarcamp 2023 börjar imorgon! Här kommer några sista påminnelser och lite mer information.

Vi ses 09.00 imorgon på Skogsvallen (Aspvägen 31, Sävar). Vi kommer ha två stationer ute på grusplanen där alla barn får bli incheckade på lägret. Efter det kommer samtliga barn få deras grupper och lägertröjor. De barn som är med för första gången eller de som beställt får också en Sävarcamp ryggsäck. Ifall ditt barn inte kommer få en ryggsäck skicka gärna med en från tidigare år.

Som vi tidigare informerat kommer Sävarcamp börja 09.00 på Sävar kyrka (Forsells väg 16) alla resterande dagar av lägret som inte är första. Avslutningen av lägret sker 15.00 varje dag på Skogsvallen förutom imorgon (20 juni) då lägret slutar 15.15. Men den sista dagen (28 juni) avslutas lägret 14.00 men det är sedan en timmes frivilligt vattenkrig som håller på till 15.00.

Samma kväll den 28/6 vill vi tipsa om Sävarcamp festival. Vi kommer mellan 18.30-21.

00 erbjuda mat till försäljning, fiskedamm och lekar. Alla i Sävar är välkomna. Hoppas vi ses!

Vi vill rekommendera att alla barn får med sig keps, solhatt eller annan huvudbonad som kan skydda från solen. Samt att barnen smörjer in sig med solkräm eftersom det kommer bli väldigt varmt och soligt under lägerdagarna.

Vi påminner att era barn kommer behöva cykel och cykelhjälm under Sävarcamp så de tillsammans med sin grupp kan ta sig runt Sävar. Skicka såklart också med passande kläder för väder.

Ifall era barn skulle av någon anledning missa en dag eller dagar på Sävarcamp, eller om de kommer bli sena ber vi att ni mejlar oss snarast möjligt. Tveka inte heller att mejla oss Ifall det är någonting ni fortfarande undrar över eller har frågor om. Ni når oss på info@savarcamp.se.

Ha en fortsatt trevlig kväll

Med vänliga hälsningar,
David Mörling, Malte Bränström & Jonas von Pawel-Rammingen
Projektledare på Sävarcamp 2023

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*