SÄVARCAMP

Publicerad

Uppdatering om vår hantering av COVID-19

Sommaren närmar sig och det gör även Sävarcamp. I samband med planeringen av årets läger så uppdaterar vi vår hantering av COVID-19 för årets läger.

Nedan kan ni se den riskbedömning som vi gjort för lägret den är något justerad från föregående år. Vi inväntar svar från smittskyddet på Region Västerbotten för att säkerställa om vi kan genomföra lägret med de åtgärder för att minska och förhoppningsvis motverka eventuell smittspridning på lägret.

Allas roll för att minska smittspridningen är viktigt så alla som jobbar med Sävarcamp följer de råd och rekommendationer som är satta av Folkhälsomyndigheten samt de skärpta rekommendationerna från Region Västerbotten. Vi ber därför även att alla deltagare som känner av symtom eller att någon i hushållet har symtom stannar hemma för att inte riskera att vi får någon smittspridning på lägret.

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*