SÄVARCAMP

Publicerad

Lägerbrev #3 – Sävarcamp 2022

Hejsan! Sävarcamp 2022 börjar imorgon! Här kommer några sista påminnelser och lite mer information.

Vi ses 09.00 imorgon på Skogsvallen (Aspvägen 31, Sävar). Vi kommer ha två stationer ute på grusplanen där alla barn får bli incheckade på lägret. Efter det kommer samtliga barn få deras grupper, lägertröjor och vattenflaskor. De barn som får vara med första året (alltså är född år 2012) eller de som beställt får också en Sävarcamp ryggsäck. Ifall ditt barn inte kommer få en Sävarcamp ryggsäck skicka gärna med en från tidigare år, eller annan ryggsäck.

Som vi tidigare informerat kommer Sävarcamp börja 09.00 i Sävar kyrka (Forsells väg 16) alla resterande dagar av lägret som inte är första. Avslutningen av lägret sker 15.00 varje dag på Skogsvallen. Men den sista dagen (29 juni) avslutas lägret 14.00 men det är sedan en timmes frivilligt vattenkrig som håller på till 15:00. Samma kväll den 29 vill vi tipsa om Sävarcamp festival. Vi kommer mellan 18:30-21:00 erbjuda mat till försäljning, fiskedamm, livemusik med mer. Alla i Sävar är välkomna. Hoppas vi ses!

[et_pb_section fb_built=”1″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ da_disable_devices=”off|off|off” global_colors_info=”{}” custom_margin=”||||false|false” custom_padding=”0px||0px||true|false” sticky_enabled=”0″ da_is_popup=”off” da_exit_intent=”off” da_has_close=”on” da_alt_close=”off” da_dark_close=”off” da_not_modal=”on” da_is_singular=”off” da_with_loader=”off” da_has_shadow=”on”][et_pb_row _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” custom_padding=”0px||0px||true|false” sticky_enabled=”0″][et_pb_column type=”4_4″ _builder_version=”4.17.4″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][et_pb_button button_url=”@ET-DC@eyJkeW5hbWljIjp0cnVlLCJjb250ZW50IjoicG9zdF9saW5rX3VybF9wYWdlIiwic2V0dGluZ3MiOnsicG9zdF9pZCI6IjQ3ODQ4In19@” button_text=”Läs mer om festivalen” button_alignment=”center” _builder_version=”4.17.4″ _dynamic_attributes=”button_url” _module_preset=”ee94c902-4bfe-4301-948c-c92b0962ed41″ hover_enabled=”0″ global_colors_info=”{}” sticky_enabled=”0″][/et_pb_button][/et_pb_column][/et_pb_row][/et_pb_section]

Vi kan äntligen informera om lunchen som kommer serveras de första två lägerdagarna. Imorgon kommer det serveras tacofärs med nachos, kall sås, majs och gurka. På onsdag blir lunchen pitabröd med kyckling och tillbehör. Resterande lägerdagar erbjuder vi pastasallad från ICA.

Vi påminner att era barn kommer behöva cykel och cykelhjälm under Sävarcamp så de tillsammans med sin grupp kan ta sig runt Sävar. Skicka såklart också med passande kläder för väder.

Ifall era barn skulle av någon anledning missa en dag eller dagar på Sävarcamp, eller om de kommer bli sena ber vi att ni mejlar oss snarast möjligt. Tveka inte heller att mejla oss Ifall det är någonting ni fortfarande undrar över eller har frågor om. Ni når oss på info@savarcamp.se.

Ha en fortsatt trevlig kväll!

Med vänliga hälsningar,

Tilda Nyström, Malte Bränström & Elias Viklund
Projektledare på Sävarcamp 2022

Fler
nyheter

Kontakta oss

Om du har några frågor eller andra funderingar så kan du kontakta oss genom att fylla i vårt kontaktformulär så återkommer vi så snart vi kan.

*” anger obligatoriska fält

Namn*